Burke County High School

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » 2019 - 2020 BCHS Afternoon Activity Schedule

2019 - 2020 BCHS Afternoon Activity Schedule

2019 - 2020 BCHS Afternoon Activity Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
1st Block 7:50 AM 9:05 AM 75 min
2nd Block 9:09 AM 10:25 AM 76 min
3rd Block 10:29 AM 12:15 PM 106 min
1st Lunch 10:25 AM 10:55 AM 30 min
2nd Lunch 11:45 AM 12:15 PM 30 min
4th Block 12:19 PM 1:40 PM 81 min
Cohort 1:44 PM 2:00 PM 16 min
Activity 2:00 PM 2:45 PM 45 min