Burke County High School

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » 2019 - 2020 BCHS Morning Activity Schedule

2019 - 2020 BCHS Morning Activity Schedule

2019 - 2020 BCHS Morning Activity Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Cohort 7:50 AM 8:10 AM 20 min
Activity 8:10 AM 8:55 AM 45 min
1st Block 8:59 AM 10:15 AM 76 min
2nd Block 10:19 AM 11:35 AM 76 min
3rd Block 11:39 AM 1:25 PM 106 min
1st Lunch 11:35 AM 12:05 PM 30 min
2nd Lunch 12:55 PM 1:25 PM 30 min
4th Block 1:29 PM 2:55 PM 86 min