Burke County High School

Skip to main content
Mobile Menu
Please scroll down the page to see important information about our 2018 BCHS Graduation.
Bell Schedules » BCHS Morning Activity Schedule

BCHS Morning Activity Schedule

BCHS Morning Activity Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Cohort 7:50 AM 8:10 AM 20 min
Activity 8:10 AM 8:55 AM 45 min
1st Block 9:00 AM 10:20 AM 80 min
2nd Block 10:24 AM 11:44 AM 80 min
3rd Block 11:48 AM 1:36 PM 108 min
1st Lunch (during 3rd block) 11:44 AM 12:06 PM 22 min
2nd Lunch (during 3rd block) 12:16 PM 12:38 PM 22 min
3rd Lunch (during 3rd block) 12:48 PM 1:10 PM 22 min
4th Block 1:40 PM 3:00 PM 80 min