Burke County High School

Skip to main content
Mobile Menu
Please scroll down the page to see important information about our 2018 BCHS Graduation.
Bell Schedules » BCHS Afternoon Activity Schedule

BCHS Afternoon Activity Schedule

BCHS Afternoon Activity Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
1st Block 7:50 AM 9:10 AM 80 min
2nd Block 9:14 AM 10:34 AM 80 min
3rd Block 10:38 AM 12:26 PM 108 min
First Lunch (during 3rd block) 10:34 AM 10:56 AM 22 min
Second Lunch (during 3rd block) 11:06 AM 11:28 AM 22 min
Third Lunch (during 3rd block) 11:38 AM 12:00 PM 22 min
4th Block 12:30 PM 1:50 PM 80 min
Cohort 1:54 PM 2:10 PM 16 min
Activity & Announcements 2:10 PM 3:00 PM 50 min